Ingen Installation Påkrævet

Når du opretter en Webdock-server med en LAMP- eller LEMP-stak, er der ikke behov for yderligere handling. Vores kontrolpanel fungerer bare og optager ikke plads på din server.

Vores Apache- og Nginx-stakke (LAMP/LEMP) leveres med alt, hvad du har brug for, forudinstalleret til at køre din WordPress, Magento eller hvilket som helst CMS-system eller webapplikation, du skal køre.

Administrer Shell-brugere, MySQL, PHP-indstillinger, FTP-brugere, Cron Jobs og meget mere med vores førsteklasses webserverkontrolpanel. Se alle vores kontrolpaneldokumenter

cp1

Gratis SSL-certifikater

Få HTTPS-sikkerhed på dine websteder gratis med Webdock ved hjælp af vores Lets Encrypt-integration. Hvis du betaler for dine certifikater i dag, er det måske tid til en ændring...

Webdock Perfect Server Stacks leveres med Certbot forudinstalleret, og du kan nemt generere og generere SSL-certifikater til din hjemmeside ved hjælp af Webdock Web Server Kontrolpanelet.

ssl2

Gratis Backup Snapshots

Webdock tilbyder flere backup snapshots end de fleste. Med 2 daglige og 3 ugentlige fuld-server snapshots i tillæg til dine egne 3 snapshot-slots for hver server har du masser af historik at rulle tilbage til.

At gendanne et snapshot til en aktiv server går hurtigt med minimal nedetid og kan gøres nemt i Webdock Kontrolpanelet. Vælg blot, hvilket snapshot du vil gendanne, og din server bliver genindlæst med det snapshot. Du kan endda oprette nye servere baseret på enhver serversnapshot.

mob

Gratis Transaktionel Email

Webdock tilbyder gratis transaktionel email med Postmark. Udnyt bulletproof levering og den fantastiske rapportering fra Postmark til at holde styr på al din udgående post. Vi betaler regningen.

Tilføj simpelthen og valider dit domæne (ved hjælp af DNS-poster) på vores let anvendelige skærm til e-mailstyring, og du vil modtage en API-nøgle til Postmark, som også kan bruges til SMTP-afsendelse. Hvis du kører en WordPress-side, skal du blot installere Postmark-plugin'et til WordPress og indsætte din API-nøgle, og nu vil alle dine e-mails sendt fra din side blive administreret af Postmark. Nemt!

email

Gratis Email Forwarding

Webdock tilbyder gratis e-mail-forwarding med ImprovMX. Hvis du ikke har brug for en fuldt udbygget postkasse, er dette en hurtig og nem måde at begynde at modtage e-mails på dine domæner.

Tilføj og valider simpelthen dit domæne (ved hjælp af DNS-poster) på vores let anvendelige skærm til e-mailstyring, og du kan nu tilføje e-mail-adresse-forwarding-regler for dit domæne.

transaction

Gratis Bot Beskyttelse

Vi tilbyder gratis bot beskyttelse med Botguard, som gør det muligt for dig at beskytte din hjemmeside mod ondsindede bots, webcrawlers, scrapers og hackerangreb.

Tilføj simpelthen et domæne, du ønsker at beskytte, på Botguard's styringsskærm, og installér Botguard-plugin'et til din webserver eller CMS-system. Når det er sat op, kan du administrere regler og overvåge bottrafik i Webdock Kontrolpanelet.

bot
star5 Meget intuitivt!

"Sammen med WebDock har jeg brugt en række VPS-udbydere. Med sin meget enkle opsætning og rimelige priser imponerede Webdock.io virkelig mig. Det er så intuitivt! Alt fungerer lige ud af boksen, og webgrænsefladen er fantastisk i situationer, hvor du har brug for adgang til SSH, mens du er på farten, men ikke kan bruge SSH-terminalen. Alle, der har brug for en VPS, bør tjekke Webdock.io. En vidunderlig oplevelse hele vejen rundt."

Yeasin Mollik
Bangladesh

Flere Kontrolpanel Funktioner

awes6

Let MySQL- og PHP-styring

Administrer din MySQL-database nemt og få adgang til den med PHPMyAdmin med et enkelt klik. Rediger almindelige PHP-indstillinger på et øjeblik.

Læs Mere
awes6

Styr filer med FTP eller vores Web Filhåndtering

Tilføj, rediger og fjern FTP-brugere og forbind nemt, eller udrul vores Web Filhåndtering og rediger dine filer direkte i din browser.

Læs Mere
awes6

NodeJS, Composer, MongoDB, Redis, Memcached, Gi...

NodeJS, Composer, MongoDB, Redis, Memcached, Git og Python/pip er nogle af de pakker, der allerede er forudinstalleret på din Webdock Perfect-server.

Læs Mere
awes6

Installer, Styr og Sikre din Wordpress

Du kan installere Wordpress med ét klik ved hjælp af vores kontrolpanel og endda sikre det ved at låse det ned for at forhindre næsten alle mulige hackerangreb.

Læs Mere
awes6

Automatiske udrulninger
med vores API

Webdock har et fuldt udbygget API-grænseflade, så du kan automatisere arbejdsgange eller forespørge dine servere for oplysninger, når du har brug for det.

Læs Mere
awes6

Problemfrie op- og
nedgraderinger

Du kan til enhver tid nemt op- eller nedgradere din VPS-server i vores kontrolpanel afhængigt af den ydeevne, du søger for din specifikke webapplikation.

Du får ikke kun
et fantastisk kontrolpanel

Du får et hold af eksperter
Gennemsigtig, ærlig og kompetent support

Hos Webdock er vi stolte af at yde verdensklasse support og faktisk løse dine problemer. Du kan være sikker på, at hvis du har brug for vores hjælp, vil du blive mødt med et smil og en høj ekspertise. Vi vil gøre vores allerbedste for at løse dit problem for dig direkte eller i det mindste assistere dig med at finde ud af det, uanset hvad det måtte være.

Kom i kontakt med Webdock Support